Συχνές ερωτήσεις & απαντήσεις

Ένας από τους κυριότερους λόγους είναι ότι τα αυτοκίνητα μας είναι Δημοσίας Χρήσεως με ειδική άδεια από τον Ε.Ο.Τ. (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού).

Αυτό δίνει το αποκλειστικό δικαίωμα ενοικίασης μετά οδηγού μόνο στα Δ.Χ. αυτοκίνητα και όχι στα Ιδιωτικής Χρήσεως (γραφεία, ιδιώτες) άρα και την νομιμότητα των Δ.Χ. αυτοκινήτων.

Με βάση το νόμο που διέπει τα Δημοσίας Χρήσεως αυτοκίνητα, υπάρχει πλήρης ασφαλιστική κάλυψη των επιβατών σε αντίθεση με τα Ι.Χ. αυτοκίνητα.

Τα μέλη του Συνδέσμου μας είναι ιδιοκτήτες και επαγγελματίες οδηγοί των Δ.Χ. αυτοκινήτων και ελέγχονται για την παροχή των υπηρεσιών που προσφέρουν από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Κράτους.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. Δ/τος 701/70 (290/Α) τα εκμισθούμενα οχήματα άνευ οδηγού απαγορεύεται να χρησιμοποιούνται για να μεταφέρουν πελάτες με κόμιστρο. Βάσει του άρθρου 18 του Ν.1903 (142/Α) οδηγός οποιουδήποτε οχήματος, ο οποίος διενεργεί επιβατικές μεταφορές με κόμιστρο, οι οποίες έχουν ανατεθεί σε άλλο πρόσωπο σύμφωνα με τις ισχύουσε διατάξεις, τιμωρείται και εφαρμόζεται η συνοπτική διαδικασία των άρθρων 417 και επόμενα του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας.

Αυτο εξαρτάται απο το τι ακριβώς επιθυμείτε.Υπάρχουν διάφορα προγράμματα απο τα οποία μπορείτε να διαλέξετε.Τυπικά μπορείτε να την νοικιάσετε για μια απλή διαδρομή  η για 2-4 ώρες, αλλά πάντα εξαρτάται απο την διαδρομή που θα προτιμήσετε.

Οι τιμές των εκάστοτε δρομολογίων είναι σταθερές, με βάση τον κατάλογο που διαθέτουμε απο το Υπουργείο Τουρισμού και δεν υπάρχει επιπρόσθετο κόμιστρο επιβάρυνσης για τον πελάτη. Προσφορές γίνονται μόνο σε ειδικές περιπτώσεις και κατόπιν συμφωνίας με τα γραφεία,τα οποία κάνουν τις κρατήσεις, αλλά και σε μόνιμους πελάτες μας.

Το κόστος της λιμουζίνας εξαρτάται από τον τύπο του οχήματος και την τοποθεσία που θέλετε να πάτε. Τα μεγαλύτερα οχήματα βαν 8 θέσεων κοστίζουν λίγο περισσότερο.

  • Δέν είναι νόμιμη και δεν σας παρέχει καμία ασφάλεια!
  • Σε περίπτωση ατυχήματος, θα υποχρεωθείτε εσείς την υψηλή σε κόστος αποκατάσταση των ζημιών της, αλλά και την όποια ιατρική περίθαλψη!
  • Μπορεί να αργήσει και να χάσετε την πτήση σας!
  • Υπάρχει περίπτωση να μην εμφανιστεί και να χάσετε το ραντεβού σας!
  • Μία άλλη λιμουζίνα να εμφανιστεί αλλου τύπου αντί για ένα το αυτοκίνητου που είχατε κάνει κράτηση!
  • Υπάρχει περίπτωση να αργήσετε η ακόμα και να χάσετε το γάμο!

Γίνονται δεκτές οι εξής πιστωτικές κάρτες: Visa - Mastercard, American Express. Και online προ-πληρωμή μέσω PayPal.

Θα κρατάει μία ταμπέλα στην αίθουσα των αφίξεων στην οποία θα αναγράφεται είτε το όνομα σας είτε το όνομα του γραφείου ή της εταιρείας μέσω των οποίων έγινε η κράτηση.

Για τις μονές διαδρομές οχι απαραίτητα, αλλά για μια ασφαλή μίσθωση με μεγαλύτερα γκρούπ αυτοκινήτων η ατόμων μπορείτε να προπληρώσετε και μέσω PayPal.

Όσο νωρίτερα τόσο το καλύτερο. Συνήθως 48 ώρες πριν, για να μπορείτε να μισθώσετε όποιο όχημά μας χρειάζεστε και για όποια ημερομηνία θέλετε. Για οτιδήποτε επείγον καλέστε μας τηλεφωνικά. Για τις ακυρώσεις η πολιτική μας είναι τουλάχιστον 12 ώρες πριν.

Οι οδηγοί μας έχουν μακρόχρονη εμπειρία τουλάχιστον απο 15 εως 20 χρόνων. Το ταλέντο τους και η καλή συμπεριφορά είναι σημαντικά προσόντα τα οποία απαιτούμε από τους οδηγούς μας.

24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα και 365 ημέρες τον χρόνο. (Με κράτηση)